';

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Κάνουμε τις διακοπές σας στη Πάρο αξέχαστες και περιπετειώδεις . Η υπηρεσία concierge στο Aeraki Villas, θα οργανώσει διάφορες δραστηριότητες για εσάς. Στόχος μας είναι να κάνουμε τις διακοπές σας χαλαρωτικές και ευχάριστες. Αφήστε πάνω μας τις χρονοβόρες διαδικασίες όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ημερήσιες κρουαζιέρες κ.α.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Η Πάρος βρίσκεται στις κεντρικές Κυκλάδες. Λόγω της τοποθεσίας, στο νησί μας οργανώνονται πολλές καθημερινές κρουαζιέρες στα κοντινά νησιά. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Δήλο, την Ηράκλεια και τα Κουφονήσια, καθώς και την Αντίπαρο. Στο Aeraki Villas μπορούμε να οργανώσουμε αυτές τις αξέχαστες εκδρομές για εσάς.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Στη Πάρο οι καταδύσεις είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα. Μπορούμε να οργανώσουμε για σας μαθήματα καταδύσεων ή, εάν είσαστε έμπειροι δύτες, μια εκδρομή. Το υποβρύχιο περιβάλλον της Πάρου είναι πολύ ενδιαφέρον. Μπορείτε να εξερευνήσετε το αεροπλάνο Beaufighter του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς και άλλα ναυάγια, υποβρύχιες σπηλιές και φαράγγια.

paros villas
paros villas

WINDSURFING

Το windsurfing έχει γίνει πλέον παραδοσιακό άθλημα της Πάρου. Ως εκ τούτου, τόσο το επίπεδο του εξοπλισμού όσο και η γνώση των εκπαιδευτών, σας δίνουν μια καταπληκτική ευκαιρία να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε αυτήν την συναρπαστική δραστηριότητα. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μαθήματα windsurfing, ενημερώστε μας και θα φροντίσουμε για τα πάντα.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Είναι πάντα καλή ιδέα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Πάρο. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη, παραλίες και αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε, που δεν αξίζει να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις. Επειδή το Aeraki Villas βρίσκεται στην Μικρή Σάντα Μαρία, ακόμη και ένα ποδήλατο είναι μια καλή λύση. Το τοπίο είναι επίπεδο, χωρίς πολλές ανηφόρες και υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που σε μικρή απόσταση από το κατάλυμα μας.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Η ιππασία είναι ένας περιπετειώδης τρόπος να ανακαλύψετε τα τοπία της Πάρου. Σε λίγα λεπτά θα μπορείτε να ανεβείτε σε ένα εκπαιδευμένο άλογο και να συμμετάσχετε σε μία από τις εκδρομές. Η διάρκεια των περιηγήσεων κυμαίνεται από 2 έως 8 ώρες.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ως δραστηριότητα με πολλούς λάτρεις σε όλο τον κόσμο, η ιστιοπλοΐα είναι πολύ δημοφιλής στην Πάρο. Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου προσφέρει ποικιλία μαθημάτων ιστιοπλοΐας, σε διαφορετικούς τύπους σκαφών. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε κρουαζιέρα με ένα μεγαλύτερο ιστιοφόρο.

Slide ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάντα Μαρία, 84401 Νάουσσα, Paros, Greece +30 6944758635 info@aerakivillas.gr SITE MAP ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Paros Villas designed by PANAGIOTIS PATSAVOS MHTE: 1175K91001070301 ©Aeraki Villas. All Rights Reserved. Web Design & SEO by HotelBranding PAROS LUXURY HOTELS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ